Kraljevićeva 6, 10000 Zagreb

Radionice

O radionicama

Razvili smo specijalizirani logopedski grupni program RAZVOJA PREDČITANJA I PISANJA /PREVENCIJA TEŠKOĆA U ČITANJU/ za predškolsku djecu.

Grupe su vrlo male, do 6 djece. Program se provodi više godina, vrlo dobro je primljen kod djece i roditelja, zanimljiv je i učinkovit u smislu pripreme za čitanje i pisanje u godini prije polaska djeteta u školu, kako u kombinaciji s individualnim tretmanom, tako i kao samostalni vid grupnog tretmana.

PROGRAM RAZVOJA PREDČITANJA I PISANJA I PREVENCIJE TEŠKOĆA U ČITANJU

  • Radionice predčitanja i pisanja, oblik su sistematske pripreme za čitanje i pisanje, te program rane intervencije kod teškoća u čitanju i pisanju, kod djece koja se spremaju za polazak u školu. U njemu su zastupljeni svi elementi bitni za razvoj ovih vještina: slogovno i glasovno raščlanjivanje i povezivanje, razne fonološke kategorije, jezično izražavanje i razumijevanje, slušno, vizualno i radno pamćenje, vizualna percepcija, vizualno-prostorne sposobnosti, vizuo-motorička integracija, grafomotorika…
  • Program radionica je stručan, sadržajan, zanimljiv i učinkovit. Temelji se na dinamičnom, grupnom, usmenom učenju i usvajanju sadžaja, te pisanim zadacima koji su u potpunosti inovativni i originalni.
  • Program je autorski
  • Radionice se održavaju u jesenskom i proljetnom ciklusu. Jesenski ciklus traje od listopada do kraja prosinca, a proljetni od veljače do sredine lipnja.
  • Voditelji su logopedi.
  • Za savladavanje ukupnog programa i postizanje zadovoljavajućeg napretka potrebno je dolaziti redovito, od početka do kraja ciklusa.

 

 

NOVOSTI

LOKACIJA CENTRA: KRALJEVIĆEVA 6, MAKSIMIR
(kod križanja Maksimirske i Bukovačke)

LOGOPEDSKE RADIONICE

PROLJETNI ciklus

OD 25.01. – 13.06.2020.

PROGRAM PREVENCIJE TEŠKOĆA U ČITANJU (Logopedski program razvoja predčitalačkih vještina)

Grupe s malim brojem djece
Specijalizirani programi Centra