Kraljevićeva 6, 10000 Zagreb

Razvoj predčitanja i pisanja

 

RAZVOJ PREDČITANJA I PISANJA

Radionice predčitanja i pisanja oblik su sustavne pripreme za čitanje i pisanje, rane intervencije kod teškoća u području predčitalačkih vještina, te prevencije teškoća u čitanju i pisanju. Namijenjene su djeci koja se spremaju za polazak u školu. U programu su zastupljeni svi elementi bitni za razvoj predčitalačkih vještina: slogovno i glasovno raščlanjivanje i povezivanje, razne fonološke kategorije, jezično izražavanje i razumijevanje, slušno, vizualno i radno pamćenje, vizualna percepcija, vizualno-prostorne sposobnosti, vizuo-motorička integracija, grafomotorika…

Program radionica je stručan, sadržajan, zanimljiv i učinkovit. Temelji se na dinamičnom, grupnom, usmenom učenju i usvajanju sadržaja, te pisanim zadatcima koji su u potpunosti originalni.

Program je autorski

Radionice se održavaju u jesenskom i proljetnom ciklusu. Jesenski ciklus traje od listopada do kraja prosinca, a proljetni od kraja siječnja do prve polovice lipnja.

Voditelji su logopedi.

Za savladavanje ukupnog programa i postizanje zadovoljavajućeg napretka potrebno je dolaziti redovito, od početka do kraja ciklusa.

NOVOSTI

LOKACIJA CENTRA: KRALJEVIĆEVA 6, MAKSIMIR
(kod križanja Maksimirske i Bukovačke)

LOGOPEDSKE RADIONICE

PROLJETNI ciklus

OD 25.01. – 13.06.2020.

PROGRAM PREVENCIJE TEŠKOĆA U ČITANJU (Logopedski program razvoja predčitalačkih vještina)

Grupe s malim brojem djece
Specijalizirani programi Centra